Verktøy og Industrikomponenter

Om du er industridesigner og har behov for en viktig komponent eller du er produksjonsleder og ønsker å effektivisere produksjonen, Bergsli-Hantek kan hjelpe deg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Normdeler; Låsespaker, maskinratt, håndtak, hjul, trinser, maskinkomponenter, hengsler, nivåglass, hydraulikk komponenter
Industrikomponenter
/Normdeler

Standard industrikomponenter/normdeler i plast og metall. Vi tilbyr like gjerne skreddersydde løsninger som standardprodukter fra våre kataloger. 

Manuelle klemmer, Pneumatiske klemmer, Hydrauliske klemmer, Tilbehør
Spennverktøy


Vi tilbyr manuelle, pneumatiske og hydrauliske spennverktøy fra DESTACO.

 

Parallelgripere, Vakuumgripere, Indexere, End Effector, Pneuamtiske gripere, Elektriske gripere
Automatisering


Produkter og løsninger til automatisert produksjon. Er dere ute etter å automatisere deres produksjon? Vi kan tilby gripere og andre komponenter og løsninger til robotarmen. Vi tilbyr også indexere og transportører til en automatisert produksjonslinje.

 

GIS elektrotaljer og løpekatter
Elektrotaljer

 

GIS elektro taljer tilfredsstiller de mest omfattende krav til kvalitet og modellutvalg.
GIS har ikke bare et robust design på sine taljer, men også en styrke som er bevist gjennom mange års praktisk bruk. Vi tilbyr elektrotaljer og deler til så vel nye som gamle taljer.

 

Pallevender

 

Har du behov for å bytte ut en ødelagt pall eller bytte fra europall til plastpall uten tømme den først? Da trenger du en pallevender. Kontakt oss, så hjelper vi deg!

 

hjul, trinser, møbelhjul, rustfrie hjul
Hjul og Trinser


Vi har et komplett produktprogram av hjul og trinser fra den spanske hjulprodusenten Alex. 

 

 

 

Lift24, taljer, jekketralle, løftebord
Nettbutikk

 

Lift24 er vår nettbutikk hvor vi leverer standard løfteutstyr og utstyr for materialhåndtering av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

 

Sylindere, Ventiler, Manuelle ventiler, Luftbehandling, Fittings, m.m.
Pneumatikk


Vi tilbyr et komplett pneumatikkprogram fra Pneumax, en av verdens ledende produsenter av pneumatikk komponenter. Pneumax har et veldig bredt standard produktspekter.

 

 

 

Om Bergsli-Hantek

Bergsli-Hantek er leverandør av verktøy og industrkomponenter til norsk industri.

 

Industrikomponenter / Normdeler

Vi representerer noen av verdens mest anerkjente produsenter innen sine felt. Vi er opptatt av detaljer. En liten komponent på et sluttprodukt er ofte den detaljen som blir lagt merke til og som skiller et sluttprodukt fra et annet. Derfor er design og funksjonalitet på disse komponentene utrolig viktig i våre øyne. Vi bidrar til økt verdiskapning for våre kunder ved at vi gir våre kunder sitt sluttprodukt den siste detaljen som skal til for å vinne salget.

 

Vi bistår industridesignere og konstruktører på et tidlig stadiet med valg av riktig komponenter til riktig prosjekt. Vi har dedikerte personer, som med sin gode kunnskap om vårt produktspekter i kombinasjon med lett tilgjengelige produkter online, for en enkel og rask nedlasting til konstruksjonsprogrammet, er en nyttig og viktig ressurs for våre kunder. Resultatet av dette er at våre kunder sparer tid på å lete etter riktig produkt, som igjen bidrar til en mer effektiv gjennomføring av designprosessen.

 

 

Automatisering og Verktøy

Vi bidrar til at våre kunder sine produksjonsprosesser blir mer effektive, ved å automatisere større deler av produksjonen

 

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien. 

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

 

Åpningstider:

Mandag-Fredag  08.00-16.00

Lørdag  Stengt

Søndag  Stengt

Kontakt oss 

3550 3550

post@hantek-as.no

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube Clean

© 2015 by Bergsli-Hantek AS.

Navn *

Epost *

Emne *

Melding

Industrikomponenter / Normdeler

Go to link