Automasjon

 

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter for industrielle automasjonsapplikasjoner. Roterende indexere, Transportører, delehåndtering.

 

 

Indexer

Indexering er start og stopp av en enhet i nøyaktig avstand på presise steder. CAMCO kamdrevne roterende indexere flytter et bredt utvalg av produkter og komponenter med presisjon. Krever ingen eller lite vedlikehold.

Transportører

DE-STA-CO sin serie av Presisjonstransportører for spesiell automasjonsindustri gjør det mulig for designere og ingeniører å konseptutrede, kostnadsberegne, designe, bygge og levere automasjonssystemer raskt. For produkter som strekker seg fra bildeler til medisinsk utstyr, er disse avanserte transportørene designet for å møte de mest krevende behov for posisjonering med stor nøyaktighet og hastighet.

Delehåndtering

Når presis delehåndtering og "pick-and-place" egenskaper er en del av deres automatiserte applikasjon, velg CAMCO "Part handlers" for optimal roterende eller lineær konfigurasjon. Uansett om applikasjonen krever høy hastighet, høy belastning eller høy kapasitet, CAMCO "Part handlers" leverer konsekvent pålitelig presisjon.

Please reload