CRL Fjernhåndtering

CRL_logo.png

Central Research Laboratories (CRL), som er en del av Destaco, har i 75 år vært en pålitelig leverandør av løsninger for fjernhåndtering.

 

CRL sine innovative teknologier gir sikker og pålitelig beskyttelse for operatører som arbeider med farlige og sterile materialer i kjernefysiske og biovitenskapelige applikasjoner over hele verden. CRL tilbyr høykvalitetsprodukter og eksepsjonell teknisk ekspertise og support.

CRL er eksperter på håndtering av farlig materiale, og tilbyr pålitelig beskyttelse og tilpassede løsninger for alle bruksområder.

CRL Transfer system.JPG

Telemanipulatorer

category_telemanipulators.jpg

CRL telemanipulatorer forlenger de fingerferdige manipulasjonsevnene til en menneskelig operatør eksternt til et høyt strålings- eller farlig miljø. Typiske oppgaver spenner fra drift av laboratorieinstrumenter til vedlikehold av stort prosessutstyr, alt som krever fingerferdige manipulasjoner. Disse oppgavene er ustrukturerte og krever menneskelig intervensjon i sanntid.

Overføringssystemer

Transfer-Systems-1.jpg

CRL produserer overføringssystemer for bruk i forskjellige applikasjoner. Disse systemene brukes til å oppnå overføring av farlig eller sterilt materiale fra et forseglet kabinett til et annet eller for å overføre trygt uten å forurense de forseglede kapslene eller omgivelsene som omgir de forseglede kapslene.

Hanskeporter

category_sleeves.jpg

CRL Hanskeporter brukes til eksternt å utføre oppgaver i et isolert miljø med bruk av hansker. CRL tilbyr en rekke Glove Port-alternativer for applikasjoner der det kan være nødvendig å isolere for å beskytte prosessen mot operatøren eller for å beskytte operatøren mot prosessen.