End Effector - EOAT (End-Of-Arm-Tooling)

End Effectorer, også kjent som EOAT (End-of-Arm Tooling), er enheter som er festet til enden av en robotarm. De er designet og fungere som regel som robothåndledd som samhandler med miljøet.

 

DESTACO har levert End Effectorer i nesten alle markedssegmenter verden over i over 30 år, og tilbyr komplette nøkkelferdige design, produksjon og montering av sluttproduktløsninger i verdensklasse.

DESTACO-Logo-NEW-Color.png
End-of-Arm Tooling - End Effectors.png

Vakuumkomponenter

Vakuumprodukter.jpg

DESTACO tilbyr et bredt utvalg av vakuumkomponenter for å møte kundens behov. Fra vakuumkopper til ejektorer, til fjærkopper og manifolder, tilbyr DESTACOs produkter sikker og effektiv håndtering for dine robotiserte automatiske applikasjoner. Hastighet betyr noe for DESTACO! Derfor er deres vakuumteknologi, inkludert holdbare vakuumkopper og høyhastighets ejektorer, konstruert for å hjelpe deg med å øke produktiviteten i dine automatiserte systemer.

Tynnplategripere

Plategriper.jpg

DESTACOs tynnplategripere har lav vekt for å oppnå høye overføringshastigheter når de brukes i stanse- og presseapplikasjoner. Andre gripere er egnet for bruk i tøffe sveisemiljøer. Den interne mekanismen forhindrer gripere i å åpne under tap av luft. Alle gripere har en lav vekt og kompakt størrelse, modulære åpninger, mange gripestiler og flere kontaktpunkter.

Verktøyvekslere

QC-TP -60P  Side by Side.jpg

DESTACOs automatiske verktøyvekslere er perfekte for fleksible, multi-verktøy applikasjoner som bare bruker en robot. Disse produktene ble designet med eksepsjonell repeterbarhet, høy stivhet og lastkapasitet for å gjøre dem ideelle for enhver robotapplikasjon. End effector verktøy og modulær fixturing kan automatisk skiftes raskt og enkelt, for å imøtekomme mange forskjellige stilarter av deler i samme celle eller maskin. 

Accelerate Digital Solutions

VR.jpg

DESTACO’s Complete Accelerate Digital Solutions System helps customers to not only speed up the design process, but reduce the amount of risk and cost associated with press downtime resulting from unforeseen collisions or issues, not captured in the typical design process.

Round Tooling

round_tooling.jpg

DESTACOs Round Tooling End Effectors er det mest brukte, økonomiske og brukervennlige modulære verktøysystemet for høyvolum, høyhastighetsapplikasjoner. Round Tooling er ideell for Pick-and-Place, manuell manipulering, pakking og palletering.

Bodybuilder

bodybuilder_modular_end_effectors.jpg

BodyBuilder ™ er en modulær, justerbar end effector løsning konstruert for tunge applikasjoner. Systemets fleksibilitet tillater endringer i end effectoren i løpet av minutter, og reduserer oppstartstiden kraftig. "No slip joint" -designet sikrer at effektorenheten vil holde seg i posisjon, selv i de hardeste applikasjonene.

Compliance Devices

compliance_devices.jpg

DESTACOs Robohand Compliance Devices er komponenter for posisjonering av robotverktøy. Disse kompatibilitetsinnretningene er gode for innsettingsapplikasjoner hvor deler er feiljustert eller skjeve. Compliance Devices er tilgjengelige i tre typer: Compliance Wrist, Lateral og Cylindrical Horizontal.

Lightweight Tooling

Lightweight Tooling End Effector.png

DESTACO Accelerate Collection® av Lightweight End Effector Tooling er en end effector med redusert vekt designet for å hjelpe deg med å bevege deler raskere i dagens høyhastighets automatisering. Accelerate end effector kan gi hastighetsgevinster i produksjonslinjen på opptil 30 prosent, med opptil 50 prosent reduksjon i vekt, som gjør det mulig for linjer å bevege seg raskere uten å sette unødig belastning på automatiseringsutstyret. Siden mange operatører manuelt endrer verktøy på automatiserte linjer, forbedrer Accelerate lette vekt ergonomi, noe som resulterer i høyere sikkerhetsgrader for operatøren.

Spidergrip

RM4 SpiderGrip Sample.jpg

SpiderGrip ™ er en modulær, ikke-justerbar end effector løsning utviklet for høy presisjon, heavy-duty applikasjon med geometriske innstillinger. Spidergrip tilbyr en standard, kostnadseffektiv løsning ved å gjøre det enkelt for hver komponent å bli erstattet individuelt i robotcellen uten omcertifisering av CMM. Noe som dramatisk reduserer nedetid på produkt og eliminerer behovet for en ekstra end-effector i reserve.

Sekkeløfter

DBG-50 SU2 with Bag.jpg

DESTACOs End Effector sekkeløfter tilbyr enestående palletiseringsløsninger. DBG Serien av sekkeløftere benytter et forenklet, feltjusterbart, lettvektsdesign for å gi våre kunder den raskeste og mest pålitelige sekkløfteren på markedet.