Hjul og justerbare føtter for møbler

Tvillinghjul har to hjul og er lette å betjene. Fordi begge hjulene kan rotere i motsatt retning, kan de svinges lettere enn singelhjul.

Tvillinghjul

Kulehjul bruker kuler i stedet for hjul som navnet antyder. Fordelene ved kulehjul er at de er plassbesparende og gir fleksibilitet ved bevegelse.

Kulehjul

Justerbare føtter gjør det mulig å rette opp utstyr ved å justere høyden på føttene, som virker som ben og muliggjør plassering av utstyr eller møbler på ujevne underlag. Sugatsunes justerbare føtter leveres i mange forskjellige varianter.

Justerbare føtter

For lettere belastning er singehjul løsningen. Sugatsunes singelhjul kommer i en rekke størrelser med mange muligheter, inkludert svivel/lås, korrosjonsbestandig, støtdemping, m.m.

Singelhjul

Hjulrammer er enheter som gir høy stabilitet for hjul. De er egnet for bruk i IV-stativ, stoler, m.m. Sugatsunes hjulrammer kommer i mange forskjellige størrelser og materialer for å møte en rekke ulike behov. De finnes i aluminium og polyamid (PA).

Ramme for hjul

Som tilbehør tilbyr Sugatsune mange flere typer braketter, skiver og rammer.

De kan øke mulige alternativer for applikasjoner og installasjoner.

Tilbehør

Hjul med doble bremseystem gir mulighet for uavhenig sving og låsing. Dette er en stor fordel ved at den lar deg kontrollere retningen som hjulene står overfor og så "låse" dem av slik at de står fast i den retningen

Hjul med doble bremsesystem

Skyvedørshjul er for tunge laster. Fordi den er vanntett og kan brukes utendørs er den ideell til bruk i porter. Det utstyrte lageret gir maksimal jevn bevegelse og kan brukes sammen med svært store porter som åpner sidelengs.

Skyvedørshjul

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien. 

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

 

© 2015 by Bergsli-Hantek AS.

Åpningstider:

Mandag-Fredag  08.00-16.00

Lørdag  Stengt

Søndag  Stengt

Kontakt oss 

3550 3550

post@hantek-as.no

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube Clean

Navn *

Epost *

Emne *

Melding