Indexer og rundbordsløsninger

DESTACO-Logo-NEW-Color.png

I over 50 år har CAMCO global products vært bransjestandard for kam-aktiverte bevegelseskontrollprodukter som er tilgjengelige på markedet.

 

I 2007 ble CAMCO med i DESTACOs voksende produktportefølje, og utvidet DESTACOs evner til å tilby komplette automatiseringsløsninger for enhver applikasjon eller industri. 

Indeksere_-_rundbord_og_conveyorløsninge

Roterende indexere

servo_mechanical_.jpg

CAMCO indeksere og servodrivere hjelper til med enhetsindeksering. Indeksering er å starte og stoppe en enhet i presise intervaller på presise steder. DESTACOs CAMCO-kamdrevne rotasjonsindeksere beveger et bredt utvalg av produkter og komponenter med presisjon. Større E-Serie-indeksere kan rotere flere tonn med bildeler i løpet av sekunder, mens mindre parallelle og Roller Gear-indekseringsstasjoner nøyaktig indekserer farmasøytiske eller elektroniske komponenter i millisekunder.

Spesialtilpasset kam

custom_cams.jpg

DESTACOs CAMCO Custom Cam-design og produksjonstjenester tilbyr et økonomisk alternativ til "in house" -kam design, engineering og produksjon. Støttet av over 50 års erfaring, tilbyr Destaco kam i et omfattende utvalg av konfigurasjoner, toleranser og materialer.

Conveyors

Rite-Link Conveyors.jpg

DESTACO-familien av CAMCO Precision Conveyors for spesialindustrien gir designere og ingeniører mulighet til å konseptualisere, koste, designe, bygge og levere automatiseringssystemer raskt. For produkter som spenner fra bilkomponenter til medisinsk utstyr, er disse avanserte transportørene designet for å møte de høyeste krav til posisjoneringsnøyaktighet og stasjon-til-stasjon indexering.

Torq/Guard

Torq-Gard.jpg

Torq / Gard overlast clutch reagerer umiddelbart når dreiemomentet overstiger forhåndsdefinerte grenser, og beskytter maskine mot skade og kostbar nedetid. Dens modulære design imøtekommer direkte kjøring, kjededrift eller andre kraftoverføringsalternativer og universell montering eliminerer behovet for spesielle borekrav.

Delhåndtering

part_handlers.jpg

Når nøyaktig delhåndtering og plukk-og-plassér-funksjonalitet er en del av ditt automatiserte systemprogram, kan du benytte DESTACOs CAMCO-delhåndteringsmaskiner for den ideelle roterende eller lineære konfigurasjonen. Uansett hva systemet krever - høyhastighets, høy belastning, høy kapasitet-DESTACOs CAMCO-delhåndteringsmaskiner gir konsekvent pålitelig presisjon.