Industrikomponenter

Vi representerer noen av verdens mest anerkjente produsenter innen sine felt. Vi er opptatt av detaljer. En liten komponent er mange ganger den detaljen som kan være utslagsgivende for om sluttproduktet blir en suksess eller fiasko. Derfor er design og funksjonalitet på disse komponentene en veldig viktig detalj i våre øyne. Kundeorientering, produksjonsmateriale, teknisk know-how og leveringsfleksibilitet tillater levering av tilpassede tekniske løsninger for hver type kunde.

Våre industrikomponenter er designet for å imøtekomme behovene til applikasjoner i flere industrisektorer. Vi har kategorisert våre industrikomponenter inn i 4 hovedkategorier for å gjøre det enklere for deg å finne det du har behov for. Disse kategoriene er komponenter til Generell industri, komponenter til skap og kabinett, komponenter til møbler og komponenter til maritim industri. I tillegg til disse, har vi også en egen kategori for trinser og hjul.

Bergsli-Hantek er distributør for italienske Elesa. Elesa designer, utvikler og produserer industrikomponenter i plast og metall. Elesa har mer enn 40 000 produktspesifikke produkter i sitt sortiment. Produkter som maskinsko, hengsler, låser eller låsespaker, for å nevne noen få. Produktene er egnet for blant annet følgende utstyr: Næringsmiddel, medisinsk utstyr, pakkemaskiner, anleggsmaskiner, metallbearbeidende maskiner, fotografi-, lys- og elektronisk utstyr, m.m.

Komponenter til Generell Industri

Industrikomponenter til generell industr
ERX-p-Zinc-plated steel threaded stud.jp
VRTP.-Spoked handwheels.jpg
VCT.SOFT_C2.jpg
Levelling feet.png

Bergsli-Hantek er forhandler i Norge for kinesiske Shengjiu, som er produsent av komponenter for skap og kabinett. Hengsler, låser, vridere, låsehåndtak, pakninger, m.m. Vi kan tilby alt du trenger av komponenter til ditt skap eller kabinett. 

Komponenter til skap og kabinett

Electro cabinet industry 2.png
3-punkts_spanjolettlås.jpg
Lsåer.jpg
MS324_-_dørvrider_-_90_graders_vrider.jp
301437089347.jpg

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for japanske Sugatsune. Sugatsune var det første selskapet som tok med seg soft-closing teknologi til Europa for mer enn to tiår siden. Markedsført under Lapcon-merket bidro serien til å etablere Sugatsune som en global leder innen komponenter til møbler Kontinuerlig produktutvikling betyr at Sugatsune alltid er innovative og klare til å presentere noe nytt for sine kunder.

Komponenter til møbler

System_for_flerbevegelsesdører.jpg
Store kroker.jpg
Bordhengsler og pianohengsler.jpg
Trykklås.jpg
Soft Close-Lift Assist-Free stop stay.jp

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for S&B Beschläge. S&B Beschläge er produsent av komponenter for skipsbyggingsindustrien som spesialiserer seg på sjøvannsbestandige komponenter laget av messing og rustfritt stål.

Komponenter til maritim industri

maritim.jpg
240213.4.jpg
325000.9.jpg
152700.0.jpg
Luke og vindu beslag.jpg

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for den spanske hjulprodusenten Alex.

Alex har mer enn 4000 artikler i sitt sortiment og omfatter blant annet stolhjul, sykehussenghjul, hjul til behandlingsbenk, industrihjul, hjul til tung last, møbelhjul, rustfrie trinser, ruller, møbelhjul, hjul til kontorstol, designhjul, hjul til stillas, m.m.  

Trinser og hjul

Alex hjul gruppe stor.jpeg
Hjul til tung last.jpg
Rustfrie trinser.jpg
Møbelhjul.jpg
Hjul og ruller.jpg