Kroker

Sugatsunes kroker er av høyeste kvalitet. De tilbys i mange forskjellige overflater, inkludert Zwei L.

De er tilgjengelig i mange forskjellige materialer, inkludert rustfritt stål, aluminium og andre.

Kroker

Kroker.jpg

Svingbare kroker er en sikrere krok som svinger bort når du støter borti dem. Noen av dem er utstyrt med dempere, slik at de kan holde seg i posisjon. Svingbare kroker fra Sugatsune er alle laget i rustfritt stål av høy kvalitet.

Svingbare kroker

Svingbare kroker.jpg

Veggoppheng er indre veggarmaturer som gjør det enkelt å plassere, feste og løsne paneler (veggsegmenter). F.eks. AUH-modellen trenger ikke noe verktøy for å henge/fjerne paneler. Fungerer selv når avstanden mellom vegg og panel er kun 5 mm.

Veggoppheng

Veggoppheng

Store kroker fra Sugatsune er egnet for å henge større gjenstander som normalt er for store til å henges. 

Alle krokene er laget i rustfritt stål og kan brukes både innendørs og utendørs.

Store kroker

Store kroker.jpg

Innfelte kroker er en sikrere krok som trekkes tilbake når de ikke er bruk på grunn av en innebygd fjær. Noen av dem har soft close funksjon, som reduserer lukkelyden og gir en følelse av luksus. Leveres i mørkegrå, sølv og perlekrom. Aluminium og sinklegering

Innfelte kroker

Innfelte kroker.jpg

Førsteklasses håndkleholder fra Sugatsune. Mange av dem er del av Zwei L-merkevaren, som representerer toppen av håndverk. De fleste holderne er laget i rustfritt stål og passer perfekt for bruk i alle bad.

Håndkleholder

Håndkleholder.jpg

De låsbare krokene er motstandsdyktige mot støt eller vibrasjoner. Sugatsunes kompakte design muliggjør praktisk anvendelse i en rekke forskjellige miljøer, inkludert svært smale mellomrom. De fleste leveres i høy kvalitet rustfritt stål (SUS316).

Låsbare kroker

Låsbare_kroker.jpg

Magnetiske kroker er perfekte for bruk på stålskap og kjøleskap. De har sterke magneter, f.eks. MJ-45 har en lastkapasitet på opptil 2kg, med sin lille kropp. MJ-30 har silikonbelegg, slik at den ikke riper. Finnes i hvite,brune,elfenben og oransje.

Magnetiske kroker

Magnetiske kroker.jpg

Førsteklasses dorullholder fra Sugatsune. Mange av dem er del av Zwei L-merkevaren, som representerer toppen av håndverk. De fleste holderne er laget i rustfritt stål og passer perfekt for bruk på alle toalett.

Dorullholder

Dorullholder.jpg