Om oss

Bergsli-Hantek AS er leverandør av verktøy og komponenter til norsk industri.

 

Vårt produktspekter består av industrikomponenter/normdeler, spennverktøy, utstyr til automatisert produksjon, elektrotaljer og pneumatikk.

Komponenter

Vi representerer noen av verdens mest anerkjente produsenter innen sine felt. Vi er opptatt av detaljer. En liten komponent på et sluttprodukt er ofte den detaljen som blir lagt merke til og som skiller et sluttprodukt fra et annet. Derfor er design og funksjonalitet på disse komponentene en veldig viktig detalj i våre øyne. Vi bidrar til økt verdiskapning for våre kunder ved å gi våre kunder sitt sluttprodukt den siste detaljen som skal til for å vinne salget.

 

Vi bistår industridesignere og konstruktører på et tidlig stadiet med valg av riktig komponenter til riktig prosjekt. Vi har dedikerte personer, som med sin gode kunnskap om vårt produktspekter i kombinasjon med lett tilgjengelige produkter online, for enkel og rask nedlasting til konstruksjonsprogrammet, er en nyttig og viktig ressurs for våre kunder. Resultatet av dette er at våre kunder sparer tid på å lete etter riktig produkt, som igjen bidrar til en mer effektiv gjennomføring av designprosessen.

 

Automatisering og Verktøy

Vi bidrar til at våre kunder sine produksjonsprosesser blir mer effektive, enten ved å automatisere større deler av produksjonen og/eller ved å bli en totalleverandør av alt verktøy og utstyr rundt deres metallbearbeidende maskin.

 

Sentral beliggenhet

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien. Her har vi kontor og lager.

Vi har stort fokus på service og tett oppfølging, hurtig levering, stor produktkunnskap og fleksibel tilnærming til våre kunders ønsker.  

 

Har du spørsmål til våre produkter, så ta kontakt med oss i dag.

 

Harald Bergsli

Daglig leder / Salg

harald[at]hantek-as.no

Direkte: 922 00 337

Please reload

Simen Bergsli

Salgsingeniør

simen[at]hantek-as.no

Direkte: 930 31 114

Please reload

Lasse Bergsli

Salg

lasse[at]hantek-as.no

Direkte: 480 20 622

Please reload

Leif Eriksen

Salgsingeniør - Vestlandet

leif[at]hantek-as.no

Direkte: 412 06 190

Please reload