Industrikomponenter - Nyheter!


Ny lås med kompresjonshåndtak

CSMH lås med kompresjonshåndtak er sammensatt av en svart eller grå belagt håndtak i presstøpt sink legering, utstyrt med et hull for innsetting av en hengelås, og en base i glassfiberforsterket polyamidbasert technopolymer.

Produktet kan leveres med en lås som har 400 forskjellige kombinasjoner eller én kombinasjon.

CSMH låsene er spesielt egnet for bruk på generatorer, kompressorer, industriell air-condition og panel med elektrisk materiell.

Les mer her...

Hvitt mot smuss: Elesa Clean Line serie

Elesa sin Clean line karakteriseres av en hvit (RAL 9002) blank overflate og AISI 303 eller AISI 304 rustfri stålsinnsats, i samsvar med regelverk for sanitæranlegg. Den kompakte formen og mangel på hulrom, gjør at man unngår samling av skitt, støv og maskineringsrester og den glatt overflaten gjør rengjøringen enklere.

Takket være disse funksjonene, så er produktene i Clean line serien spesielt godt egnet for medisinsk- og sykehusutstyr, operasjonsstuer og sykehusbeslag.

Oppdag Clean line versjonen av ERB-PF. En ny toveis flush drahåndtak for snap-in montering, egnet for åpning og lukking av skyvedører, og VTT-CLEAN tre-armet ratt, som hindrer uønskede partikler å feste seg og sikrer en maksimal enkel rengjøring -takket være sitt design uten hulrom.

Les mer her...

Ny TMB. Magnetplugg

TMB. magnetiske plugger i svart anodisert aluminium er tilgjengelig med NBR (TMB.) eller FKM (TMB-HT) flat pakningsring i syntetisk gummi , som har henholdsvis 100 ° og 180 ° maksimale arbeidstemperaturer.

Pakningsringen garanterer et høyt tiltrekkingsmoment og pluggen kan også brukes i trykkreservoar.

Det permanent magnetiske elementet er laget av AINiCo med en høy tiltrekningskraft, for tiltrekning av metallpartikler som måtte finnes i oljen.

Les mer her...


Featured Posts
Recent Posts