Teknopolymer med høy mekanisk og termisk ytelse


Elesa tilbyr et bredt spekter av produkter laget av SUPER-technopolymer. Sammenlignet med tradisjonell teknopolymer, er SUPER-teknopolymer i stand til å garantere en høyere mekanisk og termisk ytelse.

For å kunne få teknopolymerprodukter i applikasjoner som så langt fortrinnsvis har vært benyttet med metallprodukter, må designfasen utføres med stor kompetanse ved å optimalisere former og tykkelser, for å dra nytte av alle de typiske egenskapene til polymermaterialet.

ELESA har utviklet flere komponenter laget av SUPER-technopolymer som kan garantere følgende fordeler: Høy mekanisk ytelse, korrosjonsbestandig, lav vekt, ikke-magnetisk, lav friksjons, vedlikeholdsfri, termisk isolert, farget materiale gjennom hele produktet.

Se hele utvalget her

#industridesigner #maskinbygger #elesa #bergsli #bergslihantek

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Archive
Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien. 

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

 

© 2015 by Bergsli-Hantek AS.

Åpningstider:

Mandag-Fredag  08.00-16.00

Lørdag  Stengt

Søndag  Stengt

Kontakt oss 

3550 3550

post@hantek-as.no

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube Clean

Navn *

Epost *

Emne *

Melding