Ny pris for høy kvalitet tildelt ELESA

Elesa er veldig fokusert og oppmerksomme på en designer sine behov, og gjør kontinuerlige investeringer for å gjøre opplevelsen av online-katalogen mer effektiv og attraktiv.

Derfor har Elesa nylig innført to nye verktøy:

Forhåndsvisning av 3D CAD-tegninger med automatisk dimensjonering og direkte nedlasting av tegninger.

Et verktøy for designere som trenger en praktisk og rask måte å fullføre sine prosjekter, ved å velge det ideelle produktet.

Forhåndsvisning med automatisk dimensjonering, er et dynamisk system som gir en rask og enkel visning av hovedmålene til den valgte artikkelen.

Samme tegning er også inkludert i det aktuelle produktets pdf, som designeren enkel kan laste ned.

Direkte nedlasting av den valgte filen er tilgjengelig som en alternativmodus for å få

CAD-tegninger, i stedet for å motta filen på epost.

Klikk på filmen under for å se hvordan det fungerer.

Klikk her Besøk Elesa sin webside her

Cadenas "Golden Quality Seal"-pris anerkjenner den høye kvaliteten og smarte måten 3D-dataene blir presentert og tilbudt på, som Elesa leverer.

"Golden Quality Seal" er den høyeste utmerkelsen som er mulig å få innen CAD-komponenter og CAD-data. Den integrerte intelligensen, detaljenivået og strukturen på Elesa sine CAD-data er det beste systemet som finnes på markedet.

Cadenas GmbH, en ledende produsent innen strategisk dele-/komponentadministrasjon og dele-/komponentreduksjon (PARTsolutions) og elektroniske produktkataloger (eCATALOGsolutions), har tildelt sitt gyldne katalogsegl til Elesa sin elektroniske produktkatalog.

#industridesigner #skap #maskinbygger #trinser #innstillingsbolt #elektroskap #kabinett #kuleskruer #vibrasjonsdemper #posisjonsindikator #ratt #innfellbarehåndtak #hantek #elesa #hengsler #industrikomponenter #håndtak #bergsli #lås #hjul #bergslihantek #innstillingsratt #maskinsko #Knotter

Featured Posts
Recent Posts