Nytt fra Destaco! Kraftklemme med toleransekompensasjon


Destaco introduserer nå en ny serie av innovative kraftklemmer som kompenserer for toleranser, såkalt TCC (Tolerance Compensation Clamp).

Denne serien er designet for å gi større fleksibilitet i sveise- eller montasje-applikasjoner, som krever klemming av komponenter med forskjellige tykkelser eller strammere toleranser.

Introduksjonen av TCC-serien er den siste innovasjonen i Destaco sin portefølje av kraftklemmer. Den er utviklet for å effektivisere produksjonslinjer ved å eliminere manuell justering av klemmer på grunn av forskjellige platetykkelser. TCC-2E samhandler sømløst med Destaco sitt øvrig utvalg av kraftklemmer.

Den nye TCC-2E modellen, som er direkte utskiftbar med Destaco’s 82M-3E, er spesielt egnet for produksjonsapplikasjoner innen bil-, fly- eller forbrukerindustrien. Ett eksempel fra bilindustrien er håndteringen av et kjøretøys chassis av varierende tykkelse på en og samme produksjonslinje. Denne operasjonen har historisk sett krevd bruk av to klemmer som er justert for forskjellige materialtykkelser, men med TCC-2E kan én enkelt enhet brukes til flere materialtykkelser og dermed redusere både produksjonskostnaden og monteringstid.

TCC-2E er tilgjengelig i en rekke størrelser og varianter. Selve kroppen på klemmen er lukket og beskytter dermed de interne mekanismene og den har blitt testet for å være vedlikeholdsfri inntil 3 millioner driftssykluser.

Klikk på pilen under for å laste ned datablad.

Sjekk ut ytterligere detaljer og spesifikasjoner på www.destaco.com. Her kan du også raskt og enkelt søke deg frem til riktig egnet modell og laste ned 3D modell i ønsket format.

Klikk på pilen under for å laste ned flyer.

#industridesigner #maskinbygger #spennverktøy #bergslihantek #bergsli #Destaco

Featured Posts
Recent Posts