Er du maskinbygger? Automatisering fra Destaco.


Sjekk Destaco sitt utvalg av roterende indeksere.

Destaco’s CAMCO GTB roterende indekser er den letteste, mest kompakte og nøyaktige som er tilgjengelig på markedet. Det eksepsjonelt kompakte desginet kombinert med et høyt dreiemoment gjør at disse møter kravene for applikasjoner med høy last.

Destaco sin nye GTB serie av roterende indeksere tilbyr eksepsjonelt dreiemoment i et mindre og lettere design enn konkurrerende modeller.

GTB-serien var det første produktet som ble lansert gjennom Destaco sitt tekniske samarbeid med Techno Dynamics Inc (TDI), et ledende Japansk selskap innen bevegelsesløsninger.

GTB-Serien har et rulledrev og er designet og konstruert for å levere et høyt dreiemoment med høy hastighet og bevegelsesfleksibilitet. Dette for å møte et bredt spekter av nyttelastkrav innen applikasjoner for industrielle roterende bord. Tilgjengelig i fire modeller – GTB40, GTB63, GTB80 og GTB100. GTB-enhetene er 34% lavere og 64% lettere sammenlignet med konkurrerende modeller, og i tillegg i stand til å levere 1.4 ganger så stort dreiemoment. Enhetene er lubrikerte for livstid, noe som eliminerer behovet for vedlikehold.

I tillegg til fleksibel orientering kan de brukes med et bredt spekter av servomotorer for maksimal fleksibilitet og ytelse. Hver størrelse har en direkte motorkobling som eliminerer tilbakeslag. Dette er spesielt viktig med hensyn til rotasjonsbord som brukes i applikasjoner der det kreves høy nøyaktighet.

Klikk på pilen under for å laste ned brosjyre.

Sjekk ut ytterligere detaljer og spesifikasjoner på www.destaco.com. Her kan du også raskt og enkelt søke deg frem til riktig egnet modell og laste ned 3D modell i ønsket format.

Klikk på pilen under for å laste ned katalog.

#industridesigner #maskinbygger #spennverktøy #bergslihantek #bergsli #Destaco

Featured Posts
Recent Posts