Mer effektiv kjøling med kjølevifter fra Shengjiu


Bergsli-Hantek er forhandler i Norge og store deler av europa for kinesiske Shengjiu, som er produsent av komponenter som hengsler, låser og håndtak for skap og kabinett, men også kjølevfiter.

Shengjiu ble etablert i 1984 og er en Kinas største produsent av komponenter for elektroskap. Selskapet har flere ISO sertifiseringer og har et omfattende testsenter for kvalitetssikring av alle produktene.

Shengjiu designer, utvikler og produserer kjølevifter i egen fabrikk i Ningbo. De har et standardprogram av vifter, men designer og produserer også etter kunders spesifikasjoner.

Vibrasjoner

Den negative effekten av vibrasjoner fra vifter kan ha fatale følger for levertiden på produktet det skal bidra til å kjøle ned eller ventilere.

I serverbransjen er de spesielt opptatt av dette med hensyn til å optimalisere levetiden på blant annet harddisker. Derfor er viftens vibrasjonsstandard ekstremt høy i bransjen.

Shengjiu har en serie designstandarder og omfattende metoder for å redusere vibrasjoner og støy fra sine kjølevifter.

En metode for å redusere vibrasjon er å oppnå et rigid design ved å bruke metall i rammen.

Fordelene med å endre rammematerialet til metall er som følger: 1. Øker stivheten til viftestativet, og reduserer vibrasjonen effektivt; 2. Effektiv leding av varme, som igjen øker motorens levetid.

Større effekt

Som følge av sitt rigide design og lite vibrasjon, kan viftebladene utnytte mer av plassen i "huset".

Ved at viftene kan bruke større blader øker effekten på viften sammenlignet med hva som er standard i bransjen.

Se utvalget av standardvifter her

#kjølevfiter #bergslihantek #industridesigner #skap #elektroskap

Featured Posts
Recent Posts