Olympia - Et nytt steg for hengsleteknologi

80 år med Sugatsune-kompetanse innlemmet i 4 konsepter

01. 5 nivåer med "Softclosing"

OLYMPIA er det første skjulte hengselet noensinne, som er bygd med Lapcon-teknologi. Den innovative rotasjonsdemperen er ikke bare ekstremt kompakt, for elegant gjennomgående design. Kraften kan også justeres til 5 nivåer for en perfekt match uansett dørstørrelse eller vekt.

02. Fenomenal lang levetid

For at et møbel skal vare livet ut, må hengselet fungere feilfritt hele tiden. Til tross for offisielle krav fra JIS (japanske standarder) som bare ber om 40 000 sykluser, har OLYMPIA klarert 5 ganger så mange (200 000 sykluser) for å sikre at du alltid vil kunne åpne og lukke dørene dine uten å bekymre deg.

03. Enkel montering

Ved å bruke et originalt design av Turn-Lock-systemet, kan OLYMPIA installeres ved å skyve den fra toppen. Dette forenkler installasjonen sammenlignet med tradisjonelle "front-først" installasjonstyper, spesielt i tilfeller der det brukes flere hengsler.

04. Forenklet 3D-justering

Dybde-, vertikale- og horisontale justeringsskruer er alle plassert på toppen. Dette ble gjort mulig på grunn av Sugatsune sin originale demper.

H360, en model for tykke dører er nå tilgjengelig

Endelig en hengsle med innebygd demper for for tykke dører med et stilig design.

For dørtykkelse opptil 34 mm (anbefalt 30 mm)

#møbelhengsle #hengsler #sugatsune #softclose #bergslihantek

Featured Posts