Selv den minste komponenten utgjør forskjellen ...

Når utformingen av en komponent bidrar til å øke verdien og kvaliteten på sluttproduktet.

Samarbeidet mellom de to italienske selskapene Elesa SpA og Elektra Srl (en kjent kaffemaskinprodusent) har gjort seg gjeldende på de imponerende "Belle Époque" kaffemaskinene som er å finne i kaffebarene til Vergnano 1882 , som perfekt matcher stilen og designet som Vergnano fremmer over hele verden.

Håndtakene til filterholderen og knappene for justering av damp og varmt vann valgt av Elektra er støpt av Elesa med utgangspunkt i et standard design i en spesialkonstruert plast med samme estetiske egenskaper som briar-root, men tåler fuktighet og høye temperaturer. Et godt eksempel på allsidigheten som Elesa-produkter kan tilby.

Et kommersielt prosjekt med betydelige kulturelle verdier som oveføres til noe konkret i disse tre "Made in Italy"-merkene.

Alle spesialtilpassede løsninger som Elesa kan tilby sine kunder, produseres ut fra et standardprodukt i katalogen og ved diskusjon om mulige varianter, inkludert farge. Dette gjør det mulig for oss å tilby raskt og til en konkurransedyktig pris ved å benytte kvaliteten på et standardprodukt i en spesialtilpasset løsning.

Har dere behov for en spesialtilpasset løsning, så ta kontakt med oss!

#industridesigner #elesa #industrikomponenter #bergslihantek #håndtak #bergsli

Featured Posts
Recent Posts