Knotter vingratt med momentbegrensning

Har du behov for et riktig og nøyaktig moment ved tilstramming / festing av et element, da kan en knott/ratt eller vingratt med momentbegrensning være løsningen.

Elesa tilbyr en rekke momentbegrensende klemelementer. Når den nødvendige dreiemomentverdien er nådd, frigjør den integrerte mekanismen knotten fra klemelementet. Dreiemomentoverføringen fra knotten til klemelementet skjer ved hjelp av et fjærsystem som forhindrer at dreiemomentet overskrides. Når det etablerte dreiemomentet overskrides, vil et "klikk" bli hørt for å indikere at maksimal tiltrekking er oppnådd. Ved å dreie mot klokken, låser knotten.

Tilgjengelige dreiemoment: fra 0,2 Nm til 6,0 Nm. De forskjellige ergonomiske utførelsene som tilbys (riflet knott/ratt, trearmet knott/ratt og vingratt) er de mest egnede til å passe perfekt til operatørens grep i henhold til applikasjonen og ønsket tiltrekkingsmoment.

Omfattende laboratorietester viser at dreiemomentbegrensningsmekanismen er fullt operativ etter tusenvis av sykluser. Maksimalt aktuelt dreiemoment vises på hvert produkt, gravert på lokket eller lasergravert på produktet.

La oss se detaljert på de fire forskjellige løsningene:

MZD justerbar dreiemomentbegrensningsratt (ELESA Patent) i teknopolymer, egnet for klemming ved lave dreiemomenter - fra 0,2 Nm til 1 Nm. Hvis du vil vite mer om funksjonene og funksjonene, kan du se videoen på Elesa sin YouTube-kanalen. Se video under:

VTD-dreiemomentbegrensningsratt (ELESA-patent) i teknopolymer, egnet for klemming ved høye moment - fra 2 Nm til 6 Nm.

CTD-dreiemomentbegrensende vingeknapp, sort eller oransje farge, egnet for klemming ved middels moment - 2 Nm og 3 Nm.

GN 3663 riflet grephull i anodisert aluminium og teknopolymerhett, egnet for klemming i et bredt spekter av dreiemomenter - fra 0,7 Nm til 5,5 Nm.

Produkt tekniske datablad, sammen med tegninger og tabeller med koder og dimensjoner, er tilgjengelige på ELESA sin nettside www.elesa.com.

#industridesigner #maskinbygger #ratt #elesa #bergslihantek #industrikomponenter #innstillingsratt #Knotter

Featured Posts
Recent Posts