Rørhåndtak i CLEAN serien

Hvit farge med smussfrie overflater

ETH-CLEAN

Moderne og ergonomisk design med kompakte former - uten grader eller hulrom - hindrer deponering av smuss, støv og rester av partikler.

Dette er hovedtrekkene til ELESA CLEAN rørhåndtak, spesielt egnet for maskiner og utstyr til medisin- og sykehusbransjen.

Den RAL 9002 hvite fargen på CLEAN-linjen gjør at du raskt kan identifisere spor av støv eller smuss på overflaten som, takket være den glatte overflaten, gjør rengjøringen enklere.

M.1066-CLEAN

Fra et psykologisk synspunkt gir den hvite fargen operatørene og pasientene en følelse av sterilitet og maksimal renhet.

Til M.1066 serien av håndtakene - den første av CLEAN-linjen - har det nylig blitt introdusert ETH-rørhåndtakene - allerede kjent på markedet i utførelser med fargede lokk og rør i anodisert aluminium eller med epoxyharpiksbelegg - og M.1053 offset rørformede håndtak, tilgjengelig med grå eller svarte skinner og rør i anodisert aluminium, eller med epoxyharpiksbelegg.

M.1053-CLEAN

Begge versjonene er karakterisert av det spesielle anti-rotasjonssystemet for rørmontering, studert for å hindre rotasjon under operasjoner, noe som sikrer et trygt og komfortabelt grep.

På forespørsel kan håndtakene forsynes med et rør av forskjellige lengder eller lukkekapsler i forskjellige farger.

Produkt tekniske datablad, sammen med tegninger og tabeller med koder og dimensjoner, er tilgjengelig på nettsiden til ELESA. www.elesa.com

M.1053-P-CLEAN

Last ned produktblader her:

M.1053

ETH

M.1053-P

M.1066

Besøk oss på EURO EXPO i Møre Arena i Ålesund 22. - 23. november

SKRIV UT BILLETT HER

#industridesigner #maskinbygger #elesa #industrikomponenter #håndtak #bergslihantek #euroexpo

Featured Posts
Recent Posts