Rørhåndtak i CLEAN serien

Hvit farge med smussfrie overflater

Moderne og ergonomisk design med kompakte former - uten grader eller hulrom - hindrer deponering av smuss, støv og rester av partikler.

Dette er hovedtrekkene til ELESA CLEAN rørhåndtak, spesielt egnet for maskiner og utstyr til medisin- og sykehusbransjen.

Den RAL 9002 hvite fargen på CLEAN-linjen gjør at du raskt kan identifisere spor av støv eller smuss på overflaten som, takket være den glatte overflaten, gjør rengjøringen enklere.

Fra et psykologisk synspunkt gir den hvite fargen operatørene og pasientene en følelse av sterilitet og maksimal renhet.

Til M.1066 serien av håndtakene - den første av CLEAN-linjen - har det nylig blitt introdusert ETH-rørhåndtakene - allerede kjent på markedet i utførelser med fargede lokk og rør i anodisert aluminium eller med epoxyharpiksbelegg - og M.1053 offset rørformede håndtak, tilgjengelig med grå eller svarte skinner og rør i anodisert aluminium, eller med epoxyharpiksbelegg.

Begge versjonene er karakterisert av det spesielle anti-rotasjonssystemet for rørmontering, studert for å hindre rotasjon under operasjoner, noe som sikrer et trygt og komfortabelt grep.

På forespørsel kan håndtakene forsynes med et rør av forskjellige lengder eller lukkekapsler i forskjellige farger.

Produkt tekniske datablad, sammen med tegninger og tabeller med koder og dimensjoner, er tilgjengelig på nettsiden til ELESA. www.elesa.com

Last ned produktblader her:

M.1053

ETH

M.1053-P

M.1066

Besøk oss på EURO EXPO i Møre Arena i Ålesund 22. - 23. november

SKRIV UT BILLETT HER

#industridesigner #maskinbygger #elesa #industrikomponenter #håndtak #bergslihantek #euroexpo

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Archive
Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien. 

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

 

© 2015 by Bergsli-Hantek AS.

Åpningstider:

Mandag-Fredag  08.00-16.00

Lørdag  Stengt

Søndag  Stengt

Kontakt oss 

3550 3550

post@hantek-as.no

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube Clean

Navn *

Epost *

Emne *

Melding